top of page
IMG_6528.JPG

B4 IN EEN OOGOPSLAG

Work unit B4

01

WORK

Unwind unit B4

02

UNWIND

Move B4

03

MOVE

04

ENJOY

GEEF CREATIVITEIT EEN BOOST, OEFEN BALANS

GEEF CREATIVITEIT EEN BOOST, OEFEN BALANS

B4 bezorgt meerwaardezoekers en creatievelingen tijd en ruimte om zich te laten inspireren door de groene Kempen. Ideaal om op eigen houtje te bezinnen, een project focus te geven, ideeën te vinden of om gewoon te herbronnen. Het concept is eenvoudig: balanceer tussen denken en doen, werken en ontspannen of bewegen en genieten. Op het terrein van B4 in de ongerepte natuur lukt dit ongetwijfeld vanzelf. Op aanvraag staat inspirator Eveline Heylen als klankbord klaar. Ze legt haar oor te luisteren, geeft feedback en verheldert met zin voor dialoog en een open geest. Opgeladen duik je na een verblijf in B4 helemaal terug de wilde en snelle wereld in.

BACK TO BASICS

B4 brengt je terug naar de basis. Beleef hoe aangenaam het leven zonder digitale afleiding is en hoe eenvoud je kan opladen voor het zetten van de volgende stap. Zoek tijdens jouw verblijf een eigen tempo en wissel af tussen work, unwind, move en enjoy. De inrichting van het natuurgoed is hier perfect op afgestemd en heeft alle comfort. Je beschikt er namelijk over een aparte plek om te:

01/werken in een cabine met vijverzicht en aanpalend zonneterras:

hier kan je schrijven, nadenken, brainstormen, ontwerpen, onderzoeken, lezen, componeren, ...

02/ontspannen in een cabine met natuurzicht op de vijver:

hier kan je mediteren, slapen, dagdromen, nietsdoen, filosoferen, vertragen, reflecteren, fantaseren, ...

03/bewegen op het terrein van B4 of in de omliggende kleine dorpen en groene regio:

hier kan je wandelen, joggen, fietsen, sporten, ...

04/genieten in een cabine met alles wat je nodig hebt om de innerlijke mens te verwennen:

hier kan je eenvoudig koken, proeven, ruiken, koffie/thee drinken, iets eten, ...

 

B4 bevordert rustig zoeken naar de flow tussen inspanning en ontspanning die bij je past, zowel fysiek als mentaal. Opnieuw connecteren met jezelf maakt je creatief, ontspannen en gezond. Dit levert uiteindelijk meer innerlijke rust, geluk, inspiratie en productiviteit op. Huur B4 per dag of voor enkele dagen om jouw noden de boost te geven waar ze om vragen.

IMG_4056_edited.jpg
bottom of page